De Hotspot, het rapport

Vooraleer we allemaal met koffers beginnen sleuren, zonnecrème smeren, zomerse terrasjes doen, overvloedig veel ijsjes eten, met onze voeten in de zee wandelen of op een surfplank proberen te kruipen en tegelijkertijd een selfie nemen is er nog ons maandelijks rapport, de Hotspot. Vandaag is de dag waarop onze spotproducers te horen krijgen of ze de felbegeerde Hotspot, de wisselbeker voor de beste interne geproduceerde radiospot, winnen. Ik kan je verzekeren dat dit voor de nodige stress zorgt bij de makers, zo erg dat de helft van ons team vandaag alvast preventief een dag vakantie heeft genomen. Of had dat een andere reden?

Enfin, dit zijn de genomineerde campagnes voor de Hotspot van juni 2017, in uiterst willekeurige volgorde:

Of luister hier naar alle spots op een rij.

Een kleine greep uit de commentaren van onze Hotspot-jury tijdens het luisteren naar de nominaties: ‘wat een idee. Vergeet ze af en toe geen water te geven hé’, ‘heb ik een museum in Berlijn dat niet horen nadoen?’, ‘zo herkenbaar en goed gevonden.’ en ‘Juiste quotes maken er een spannend verhaal van’.  De derde plaats is deze keer voor Canvas, de tweede plaats is voor MNM en de winnaar van de Hotspot van juni 2017 is …

FullSizeRender

Radio 1: interne promo voor ‘De Zomer Van 2017’ – versie 1 en versie 2

Proficiat Freek, Ben, Jan, Annemie, Evert, Annelies en Lotte!

Amuseer je daar en tot na de zomervakantie!