Kassa 4 en spoor 4 winnen de eerste Hotspot van 2016

We krijgen hier bij de radiospotcel meer en meer voeling met de buitenwereld. Meer nog, we moeten niet meer naar buiten kijken om te weten wat voor weer het is. We horen en voelen het gewoon binnen in ons bureau en opnamestudio. Gisteren maakten de ramen hun eigen kletterende nerveuze geluiden op het onvoorspelbare ritme van de wind en vandaag sijpelt de regen alweer langzaam maar zeker door in onze radiospotcel-opnamestudio. Druppel, kletter, druppel en tussendoor nog wat geluiden van ambulances, politie en brandweer die op één of andere manier klankgewijs ook ongevraagd binnensijpelen in onze opnamestudio, meer moet dat  niet zijn om een nieuw jinglepakket in elkaar te steken 😉

Maar ik verneem dat het dak binnenkort hersteld zal worden, in afwachting van het mooie nieuwe VRT-gebouw. Dat nieuwe gebouw is nog niet voor meteen, een nieuw samengestelde Hotspot-jury wel. Vanaf deze stemronde bestaat de jury uit 25 leden die allemaal een link hebben met de VRT, maar niet gebonden zijn aan één van onze merken. Een derde van de jury bestaat uit nieuwe leden. Zeer leuk dat jullie allemaal mee willen doen. Echt! Benieuwd of dat een invloed zal hebben op het resultaat.

Deze genomineerde en in januari uitgezonden VRT-radiospots hebben we hen voorgelegd:

Al snel werd duidelijk dat MNM, Studio Brussel en Klara met de meeste punten ging lopen. De puntentelling was deze keer bijzonder spannend, Studio Brussel had het bijna gehaald maar met één puntje voorsprong is de winnaar van de eerste Hotspot, de prijs voor de beste intern geproduceerde VRT-radiospot, van 2016:

hotspot jan2016

Klara, met de campagne voor Klara in deSingel. Twee bijzonder mooi gesonoriseerde radiospots met een eenvoudige oproep. Kassa 4 en spoor 4 hebben het dus gehaald! (Vanwaar twee keer vier?)

Maar proficiat Jeroen, Geert en stemmen Anne en Patrick. Nog van dat!

 

PS: heb je alle stemmen herkend in de spot voor ‘Twee tot de zesde macht’?

Tot volgende maand!