Sterk werk, die Hotspot

Omdat ik jullie namen niet (allemaal) ken, gebruik ik voor iedereen een zelf verzonnen naam. Dat is het schitterende en creatieve uitgangspunt van Agob, de supervriendelijke man die elke dag vanaf een uur of vier onze studio’s en bureau met veel enthousiasme schoonmaakt.  En hij doet dat elke dag geweldig goed, zowel dat schoonmaken als het verzinnen van nicknames!

Monsieur Moustache is misschien wel één van zijn grappigste verzinsels. Monsieur Moustache, weliswaar zonder moustache, is de man achter de eerste genomineerde radiospot voor de Hotspot, de beste intern geproduceerde VRT-radiospot, van oktober 2015. Luister en geniet:

1. CANVAS: interne promo voor ‘Off The Record’ Een mooie en eerlijke teaser van Thomas Vanderveken. Een goed bedachte constructie voor een goed bedacht programma!

2. één: interne promo voor ‘De Allesweter’  Een spot die meteen jouw aandacht grijpt. Intrigerend gemaakt.

3. RADIO 1: Interne promo voor ‘Het beste boek’ Een mooi auditief kunstwerkje. Zeer sfeervol!

4. KLARA: ruilspot voor Concertgebouw Surround: Let op de meesterlijke soundtrack. Ook alweer een mooi auditief kunstwerkje.

5. MNM: interne promo voor de zoektocht naar muzikaal talent Een eenvoudig idee, zeer krachtig en sterk uitgewerkt. Perfecte montage!

6. RADIO 2: interne promo voor ‘De Madammen live’ Oktober lijkt de maand van de pareltjes want ook deze is goed gesonoriseerd. Een grappig, mooi uitgewerkt, ouderwets luisterspel dat perfect aansluit bij het thema.

7. STUDIO BRUSSEL: interne promo voor de snowcase Een spot met een leuke opbouw. Grappig en goed!

Onze Hotspot-jury heeft gewikt, gewogen en gestemd … Geen enkele spot heeft geen stemmen gekregen, dat is al zeer positief, maar de meeste stemmen gingen naar de drie topfavorieten … De derde plaats is voor de Snowcase van Studio Brussel, de tweede plaats voor De Madammen van Radio 2 en de Hotspot van oktober 2015 gaat naar  ….

Hotspot winnaars oktober 2015

MNM: interne promo voor de zoektocht naar muzikaal talent Een muzikaal sterke spot voor een zoektocht naar muzikaal talent, dat kan geen toeval zijn. Of zoals een luisteraar op Soundcloud het verwoordt: wow, hier is stevig over nagedacht, knap werk” 

Proficiat Faisal, Freek en iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Jullie verdienen allemaal een ster (of drie) !

Tot volgende maand!