En de winnaar is … een piano!

Juni is bij onze radiospotcel ongetwijfeld één van de drukste maanden van het jaar. Het is altijd verrassend om te zien hoe onze mannen in sneltreintempo jingles en spots uit hun mouw kunnen schudden. Summertime, de zomer is van jou, Sporza Tour, on the rocks, Kersen eten tot middernacht, … heel veel jingles om jouw zomer op de radio mooier te maken dan ooit.

Tussendoor, en met pizza’s, hebben we afscheid genomen van Martijn, een schitterende collega, muzikant en spotproducer. Hij zal zijn talenten ongetwijfeld verder inzetten aan de andere kant van de wereld. Heel veel succes in Kuala Lumpur, Martijn!

Dit zijn de nominaties voor onze Hotspot van juni 2013:

1. Radio 1: interne promo voor het nieuwe zomerprogramma Koppie Koppie. Tof idee en bijzonder sterk uitgewerkt.

2. Radio 2:Interne promo voor de grootste helpdesk. Sterk en actua-gebonden. Duidelijk verhaal.

3. Klara / OP12: Interne promo voor het laureatenconcert van de Koningin Elisabethwedstrijd gebaseerd op de Klara-spot voor de Koningin Elisabethwedstrijd. Een coproductie van Klara, Op12 en cobra.be. Sterk idee en goed uitgewerkt.

4. Studio Brussel: promo voor ‘Loop de 100 meter van je leven’ Perfect opbouw en uitstekende montage.

5. MNM: interne promo voor marathonradio : Opbeurende en sfeervolle spot in de stijl van marathonradio. Sterke promo voor een sterke actie.

6. één: interne promo voor 1000 zonnen. De man op zoek naar de stoel. De juiste sfeer!

7. Canvas: interne promo voor de giganten van de tour. Mooie spot met de man in de straat. Sterke gedaan.

Vier spots hebben deze keer heel veel punten gekregen van onze professionele jury. De eindspurt was dus bijzonder spannend maar er kan er maar één winnaar zijn …

De Hotspot van juni 2013 gaat naar:

Klara / OP12: Interne promo voor het laureatenconcert van de Koningin Elisabethwedstrijd gebaseerd op de Klara-spot voor de Koningin Elisabethwedstrijd. Een coproductie van Klara, Op12 en cobra.be. Beetje recyclage maar blijft een sterk idee en een sterke spot. Proficiat Marc, Geert, Jeroen, Apollo, Greet en de amateur-pianist!

Een mooie zomer!