Mama’s aan de … Hotspot!

Telefoon.

Om een afspraak te maken voor een interview. Met mij? Ja, en met onze spot- en jinglemakers.

Telefoon. De fotograaf. Om af homemade cialis te spreken wanneer hij zou mogen komen voor een fotoshoot. Verrassend.

Voor jou misschien dagelijkse kost, maar dit hadden we hier nog niet meegemaakt 🙂 En ze kwamen: een journalist die heel wat gesprekken met zijn iphone heeft opgenomen en een sympathieke fotograaf die onze fotogenieke (en minder fotogenieke) mensen een paar uur in alle doen en laten in beeld heeft gebracht. Het resultaat lees je in de nieuwste VARIA en nog een paar extra foto’s vind je hier. Het is duidelijk wie de clown heeft uitgehangen, spotfather 😉 En het was leuk om hieraan mee te werken!

Telefoon. Om alle hotspots van de voorbije 12 maanden in te sturen voor de verkiezing van de hotspot der hotspots: de hottest spot op de Wild Radio-avond. Topidee, waarvoor dank! De winnaar vind je hier. Onze mannen (en vrouw) zijn nog nooit op zo’n mooie manier in de bloemetjes gezet. Topavond. Winning streakers Freek en Faisal mogen zelfs even samen op stap, in vrouwelijk gezelschap. Zonder mij. Als dat maar goed afloopt …

Enfin, genoeg euforie. Over naar de orde van de dag, of beter de orde van de maand: de verkiezing van de Hotspot, de beste intern geproduceerde radiospot van de maand mei 2013.

Dit zijn de kandidaten:

1. Radio 1: interne promo voor de Duivels moeilijke quiz. Uitstekende opzwepende sfeer, mooie opbouw, sterke fragmenten. Goed gedaan.

2. Radio 2: interne promo voor moederdag Eenvoudig en tof idee. Mooi en schattig uitgewerkt. Voor echte mama’s 😉

3. Klara: interne promo voor In de van van de Ring Goed idee en uitstekend gebracht door topstemmen! Doet klassiek lekker actueel klinken.

4. Studio Brussel: interne promo voor een concert van Bastille bij jou thuis: Dit werkt gewoon! Een spot voor en met Bastille. Na de spot wordt altijd de plaat uitgezonden. Sterk!

5. MNM: interne promo voor de hitlijsten Scherpe muziekmontage voor alle hitlijsten van MNM. Duidelijk, jong, nu, luisteren!

6. één: interne promo voor Tomtesteron Helemaal in de lijn van Tom Waes zelf. Mooi!

7. Canvas: interne promo voor de misdaadfilm op vrijdag. Leuk verhaaltje met een verrassing. Ik zie het zo al gebeuren …

 

Het was een nek-aan-nek-race tussen drie spots, maar de winnaar van de Hotspot voor mei 2013 is

Radio 2: interne promo voor moederdag Volgens de voorzitter van de jury de schattigste moederdagspot in jaren. Ja, onze toekomst is verzekerd! Proficiat producer Fré, mama Charlotte en nieuw jong radiotalent (wenst voorlopig onbekend te blijven, met dank aan Elias Smekens 😉 ) Geniet van jullie Hotspot!

Tot volgende maand!