MNM wint de eerste Hotspot van 2013

Onlangs vroegen onze spotproducers na een brainstorm wie eigenlijk die mysterieuze Hotspot-jury was. Wie zit daarin? Hoe oud zijn ze? En zijn ze omkoopbaar 😉 ? Ik ga hier de namen van de jury niet prijsgeven, maar al gauw bleek dat de gemiddelde leeftijd van onze jury misschien wat aan de hoge kant was en dat de mannelijke kant overheerste.

Een reden voor hen om mij te overstelpen met namen van jonge, netonafhankelijke en overwegend vrouwelijke potentiële juryleden, aangevuld met een aantal experten op het gebied van taal en kwaliteit. Waarvoor dank! Het resultaat is dat we 2013 inzetten met een uitgebreidere, jongere professionele jury. Benieuwd of dat invloed zal hebben op de resultaten.

Dit zijn de genomineerde spots onze Hotspot van januari:

  1. Radio 1 Closing Time: Een mooie prikkelende spot met Johan Heldenberg zelf.
  2. Radio 2 ruilspot vakantiesalon: Sluit perfect aan bij de bovenstaande spot 😉 Plezante ruilspot. Goed gebracht en mooi afgewerkt.
  3. Klara Café Poulenc: Klara en een café, een perfect combinatie. Leuke insteek. Valt ongetwijfeld op.
  4. Studio Brussel cyclo: Mooie storytelling en afwerking. Een heel sterke montage van reportageflitsen maakt er een opzwepende spot van.
  5. MNM Ski Party top 100: Om het met de woorden van één van onze juryleden te zeggen: ‘verschillende muziekgenre worden tot één sterk geheel gesmeed. Vrolijk, een spot waar je blij van wordt. En wat een stevig geluid!’
  6. Één dieren in nesten: Muziek met beesten. Straf gemaakt!
  7. Canvas: Louis Theroux en zijn demente bejaarden Met Louis zelf, werkt altijd. Goed gedaan!
  8. Ketnet Kulderzipken: De juiste quotes en sfeer doen goesting krijgen om opnieuw te kijken.

De laatste maanden begint het altijd te sneeuwen op het moment dat ik deze tekst aan het schrijven ben. Een voorteken? Misschien wel, want de eerste winnaar van de Hotspot van 2013 is …

MNM Ski Party top 100 Uitstekende mix met een leuke knipoog. Werkt gewoon!

Freek en Faisal nemen de Hotspot in ontvangstProficiat Faisal, Freek en Leen !

 Geniet van de sneeuw en tot volgende maand!