Het einde der tijden scoort!

Radiospots en jingles zijn net als sneeuwvlokken. Je hebt er niet om gevraagd maar ze komen zomaar. En je wordt er stiekem toch een beetje gelukkig van. Ze creëren een mooie sfeer, minder files vandaag, doen je wegdromen … Dromen van winterse maanden zonder sneeuw 😉 . Alhoewel, bij onze radiospotcel zitten we al langer in een winterse sneeuwstemming. Sinterklaas, kerstbelletjes, het einde der tijden, 2013, … het is allemaal uit onze studio’s gerold in november.

Genoeg gezever, dit zijn de winterse nominaties voor onze Hotspot van november 2012:

1.      Radio 1 Interne Promo Michael Van Peel Op het einde van het jaar laat Radio 1 ons lachen. Eén van onze juryleden verwoordt het zo: ‘ Straffe spot met straffe verhaallijn en afwijkende muziek. Gelaagd met plezante details. Gouden knipoog naar de actualiteit. Technisch ook loepzuiver. Zet de toon voor de eindejaarshow, die ik zeker niet wil missen!

2.      Radio 2 teasercampagne naar 1000 Klassiekers. Eén uit een reeks van aftelteasers voor de 1000 Klassiekers. Eenvoudig en duidelijk. Dit werkt gewoon!

3.      Klara Interne Promo Iedereen Klassiek Een mooie spot voor een mooi event. Goede vondst, die het gegeven van Iedereen Klassiek op heel eenvoudige maar erg juiste wijze vertaalt.

4.      Studio Brussel Interne Promo Recycle Goed gevonden! Mooie spot met grappige knipogen, ook in de montage.

5.      MNM Interne Promo zwarte Peter Leuke productie. Mooi verhaal met de zak van Peter.

6.      Één Interne Promo Beroepen zonder grenzen Deze spot doet wat hij moet doen, je wil het programma echt zien. De juiste quotes, het juiste gevoel.

7.      Canvas Interne Promo Man over woord Taal blijft een grappig en dankbaar gegeven. Kort en krachtig. Goed gedaan.

8.      Ketnet Interne Promo Zingaburia Zeer plezante spot in de juiste sfeer. Valt op bij zowel de papa’s en mama’s als bij de kindjes. Superreeks trouwens!

 

Maar de winnaar van de Hotspot voor de maand november gaat naar ….

Radio 1 Interne Promo Michael Van Peel Proficiat Ben, Mark en Michael himself! Een dik verdiende Hotspot voor jullie!

Ben en Mark bouwen een feestje

 De winnaars bouwen alvast een feestje. Santé!

Een mooi eindejaar en tot in 2013!