Villa Hotspot

September is altijd een bijzonder leuke radiomaand. Nieuwe of vernieuwde programma’s, verschuivingen, nieuwe jingles, nieuwe presentatoren of dj’s, … Van Peter start je dag tot planeet Hautekiet, over Zet ‘m op De Cock, De volgelingen van Siska en Les compagnons voor beginners, wij zijn meestal al lang op voorhand bezig met de productie en postproductie van nieuwe jingles en spots. Het is dan ook bijzonder om te horen hoe onze creaties tot leven komen op onze vijf radionetten.

Veel te doen betekent ook veel spots te horen. Dit zijn de genomineerden voor de Hotspot van september, de trofee voor de beste interne VRT-radiospot.:

1.      Radio 1 Touché: mooi en verrassend begin. Goed afgewerkt.

2.      Radio 2 Madammen in Barcelona : Een grappige, opvallende en enthousiaste spot. Je zou zowaar zin krijgen om mee te gaan.

3.      Klara The Original Soundtrack : In het rijtje van radiospots op Klara is dit toch wel één van de meest opvallende ooit. Met een zingende Claude Blondeel. Mooi werk!

4.      Studio Brussel Greatest switch : Leuke invalshoek en uitstekende afwerking.

5.      MNM Ochtendshow : Een energieke spot met de juiste quotes en muziek. Perfect op zijn plaats.

6.      Één In de Mix : Brahim zoals hij is in een spot waarvan de boodschap 100% klopt met een link naar MNM. Straf.

7.      Canvas Villa Politica Linda De Win als Linda De Win in een spot met een vette knipoog. Leuke interactie.

Het was alweer een moeilijke keuze voor onze professionele jury. Veel kwaliteiten verdeeld over uitstekende producties. Twee spots scoorden al vrij snel veel punten, maar de winnaar va de Hotspot van september 2012 is …

Canvas Villa Politica

Geloofwaardige en opvallende spot voor Villa Politica op Canvas. Proficiat Patrick White Short Sleeve, Geert Patch on the Nose, Apollo Cap on my Head, Jeroen (niet op de foto) en Linda aka Linda De Win!

De gelukkige winnaars met onze Hotspot

Deze twee stijlvolle jingles  Buiten categorie wil ik jullie niet onthouden. Als er een Hotspot voor jingles zou bestaan, de Hotjingle, dan was dat ongetwijfeld dé winnaar van de maand 🙂

Nog een mooie dag!