3 op 4 Hotspots voor Radio 1

In April was de luchtdruk bijzonder laag. En dat heeft zo zijn voordelen in de sportwereld. Een lage luchtdruk betekent immers minder weerstand van de lucht en betere mogelijke tijden bij onder meer schaatsen.

Ook in onze buy cialis 10mg radiospotwereld zorgt dit voor een positief effect. De luchtdruk was ongeveer 10 hPa lager dan gemiddeld. En 10 hPa komt overeen met een hoogteverschil van 80m. Als je weet dat onze studio’s op de vierde verdieping staan, en je voegt daar 80m aan toe, dan weet je dat we de hele maand april met ons hoofd in de wolken zaten. Het gevolg hiervan hoor je in deze uitstekende producties van onze VRT radiospotcel:

  1. Radio 1 Classic 100 : Een bijzonder geslaagde radiospot voor de Classic 100-lijst van Radio 1. Iets wat je niet meteen verwacht, plezant en een aandachtstrekker.
  2. Radio 2 Muziekklas : Een situatie wordt een liedje. Goed gevonden. Goed gebracht!
  3. Klara Pasen : Monseigneur Leonard versus Etienne Vermeersch. Bijzonder interessante invalshoek. Goed uitgewerkt. Geproduceerd in samenwerking met Famous.
  4. Studio Brussel de zwaarste lijst : Alex Agnew met een zeer grappige radiospot. Zeer mooi gedaan!
  5. MNM Ibiza :Hoe twee sferen vrienden worden in een mooie radiospot. Leuke montage. Goed gedaan!
  6. Ketnet verhuist : Ketnet ten voeten uit. De juiste sfeer. Valt op en spreekt iedereen aan.
  7. Cobra.be Classic Battle : Met Lien Van de Kelder. Of hoe je op een hedendaagse manier klassieke muziek in de kijker kunt zetten. Mooi!
Zeven bijzonder sterke kandidaten. Goeie , afwijkende ideeën, voortreffelijk uitgewerkt, verrassend. Eigenlijk zeven winnaars. Bijzonder moeilijk om een keuze te maken, … maar de Hotspot van april 2012 gaat naar :
Radio 1 Classic 100 : Het begint een beetje eentonig te worden: voor de derde keer dit jaar is Radio 1 onze winnaar :-).  Maar deze spot zit zeer goed in elkaar en valt op tussen alle andere spots. Ook de uitwerking is zo goed als perfect. Proficiat Mark, Ben, Apollo en iedereen die het beste van zichzelf heeft gegeven tijdens de productie van deze spot.
Radio 1 Kleur in E mineur
Nog een mooi weekend en tot volgende maand!