Radio 1 wint de Hotspot van maart

Dag radiospotfan

Maart was voor de radiospotcel een mooie maand (zoals elke maand, niet?). Een mooie speciale maand. Een maand waarin we nieuw, jong, fris en wild talent mochten verwelkomen in ons team. Welkom Faisal en Joris! En ze waren meteen mee!

In maart zijn er uiteraard ook weer pakken radiospots en jingles geproduceerd. Dit is een selectie van spots die je misschien in maart op jouw radio gehoord hebt.

1. Radio 1: interne promo Kleur in E-mineur. Een mooie opbouw, zit goed in elkaar qua montage en legt ook goed uit wat het programma is. Mooi!

2. Radio 2: Afscheid Witse. Leuke spot met Werenfried Witse zelf. De juiste sfeer en boodschap!

3. Klara: Kus uit Wenen. Een interne promo voor het nieuwe onvolprezen programma op Klara. Vier wandelingen door de wereld van Gustav Klimt. Een teasende spot met  een verrassend begin. De geïnteresseerde luisteraar wordt zeker geprikkeld.

4. StuBru Rock Werchter (2 versies). Een bijzonder geslaagde ruilspot voor Rock Werchter. Of: lach eens met een VO. Goed gevonden en perfect uitgewerkt.

 5. MNM: Sing your song: Een bijzonder mooie montage met zingende luisteraars en meezingers. Recht in de doelgroep. Echt MNM!

6. Vacature spot: een spot die we hier tussendoor hebben gemaakt om onze vacature wat meer kracht bij te zetten via onze blog, facebook, twitter, … Bijzonder leuk gedaan. Helaas nooit uitgezonden 😉

 

Ook deze keer heeft de jury het moeilijk gehad. Eén van onze juryleden is zelfs even in afzondering moeten gaan in Hôi An om de juiste keuze te kunnen maken.

De winnaar van de Hotspot van maart 2012 is …

Radio 1 Kleur in E mineur

Radio 1, Kleur in E-mineur. Straffe spot! Proficiat Mark en Marc, Apollo, Ben, Annemie, …

Veel paasplezier en tot volgende maand!