Astrid wint de Hotspot

Februari was een dag langer dan vorig jaar. Een dag meer met zingende, sportende, lachende, spelende, vliegende, springende en kreunende stemmen en spotmakers in onze spotcelstudio’s. Een dag meer om te brainstormen, met een zeer wijze uitspraak van één van onze spotmakers tot gevolg: ‘kookprogramma’s op tv, je bent er niks mee zonder keuken’. Een wijsheid waar we verder niks mee gedaan hebben. Wij niet… Radio 2 heeft daarentegen meteen beslist om een keuken weg te geven aan een luisteraar. Straf. De conclusie is dus dat je eigenlijk een radio nodig om iets te hebben aan de kookprogramma’s op tv. Dat bewijst alweer de stelling dat alles altijd bij de radio begint 🙄 !

Dit zijn de genomineerden voor onze Hostpot van februari 2012:

  1. Radio 1 Olympische helden: Een mooie spot voor  een mooie gala-avond van Radio 1 met een echte vlotte sportman aan het werk. Met de juiste sonorisatie.R1 IP Olympische Helden
  2. Radio 2 De muziekklas: Een zeer plezante spot. Verrassend, sterk idee en perfect uitgewerkt. Trekt zeker de aandacht. Alweer klasse. R2 de muziekklas
  3. Klara Klara4Kids: De aangepaste radioversie van de spot die we ook op televisie hebben gezien. Sterk idee, duidelijke boodschap en mooi gedaan. Werkt ook perfect op radio. Klara4KIDS ticketverkoop
  4.  Studio Brussel Elfstedentocht: Om het het de woorden van onze jury te zeggen: ‘Geweldige actie die inspeelt op de actua –geweldig- en ook auditief onwaarschijnlijk sterk uitgewerkt. Het begin had een innovatieve nieuwsuitzending kunnen zijn.’ Helemaal mee eens! StuBru Elfstedentocht VRIJDAG
  5. MNM Hollywoodweek: Nog een topspot. Goed gevonden en goed gemaakt. Grappig, de juiste taal ;-), zeer vrolijk en verleidend. Je zou echt zin krijgen om naar Astrid te luisteren. MNM Hollywoodweek
  6. Één Tomtesteron: Een spannende filmische opbouw voor een nog spannender televisieprogramma. Duidelijk, eenvoudig en mooi! een Tomtesterom 2602

Uit deze ijzersterke inzendingen heeft onze professionele jury een winnaar gekozen. Een zware en moeilijke opdracht 😉

De winnaar van de Hotspot van februari 2012 is:

MNM Hollywoodweek. Proficiat Fré, Peter, Eva, Goedele en uiteraard Astrid. Amazing! Jullie mogen er trots op zijn!

 

Hotspot februari 2012